Refund policy

Retourneren

Consumenten

Wanneer u via de webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als consument recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, ook wel bekend als herroepingsrecht.

U als consument heeft 14 dagen de tijd nadat u de gehele bestelling heeft ontvangen om een beroep te doen op uw herroepingsrecht en de overeenkomst te ontbinden, ook wel de afkoelingsperiode genoemd. Daarna dient u binnen 14 dagen nadat u een beroep heeft gedaan op uw herroepingsrecht het geleverde product naar ons terug te sturen.
U kunt een beroep doen op het recht van herroeping door dit via mail kenbaar te maken aan vechtsportartikelen.be . Daarbij bent u niet verplicht een reden van retourneren op te geven. 

Mail binnen 14 dagen na ontvangst uw retour door, dit kan door te mailen naar info@fit-force.be.. U kunt eenvoudig aangeven wat u wilt retourneren en hoe u wilt dat vechtsportartikelen.be uw retourzending afhandelt.

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen dienen deze mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Indien een product beschadigd is, kan vechsportartikelen.be er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijf geen tekst op de verpakking. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.

De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw pakketvervoerder.

Uitgesloten van retournering zijn:

  • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
  • Artikelen anders gekocht dan via vechtsportartikelen.be
  • vechtsportartikelen.be behoudt het recht om geretourneerde producten, slechts gedeeltelijk van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is

Retourzending, wie betaalt wat.
Je betaalt (soms) verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van jouw bestellingen, van onze leveranciers naar je eigen adres, deze kosten zullen wij bij retournering vergoeden.
De retour verzendkosten (van jou naar ons)  zijn voor eigen rekening. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.

Uitbetaling
Na ontvangst en inspectie van geretourneerde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot terugbetaling. Binnen 14 dagen zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten worden gecrediteerd.

Bedrijven

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Bedrijven hebben wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden dan zijn er meestal wel mogelijkheden om u tegemoet te komen. Neemt u daarvoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoon 0486/968068.

Ons retourneringsproces:

1: stuur een mail naar info@fit-force.be

2: Benoem duidelijk over welk product het gaat (bestelnr) en hoe terug vergoed wenst te worden.

3: Na goedkeuring ontvangt u van ons duidelijke instructies, gelieve deze te volgen.

Vechtsportartikelen.be

Assenedesteenweg 53

9060 Zelzate

4: Bij binnenkomst zullen wij de artikelen inspecteren

5: Credit nota wordt terug gemaild .

6: Uitbetaling volgt binnen 14 dagen.

Vragen?
Tel: 0486/968068